TOFD SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği düzenlediği bir seminer ile omurilik felçlilerde cinsel sorunlar konusunda üyelerini bilgilendirdi.

İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Dr. Bahar Borçin’in verdiği seminerde omurilik felçlisi hastaların cinsel olarak yaşayabilecekleri sıkıntılar tanımlanırken tedaviler için günümüzde uygulanan metotlar anlatıldı. Dr. Borçin ayrıca uluslar arası çalışmalar hakkında da bilgi verdiği konuşmasında omurilik felçlisi hastaların büyük çoğunluğunun yardımcı ilaçlar ile sağlıklı bir cinsel hayatlarının olabileceğini belirtti. Katılımcıların soruları ile devam eden semineri veren Dr. Borçin’e Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Yönetim Kurulu üyesi Semra Çetinkaya bir teşekkür plaketi sundu.

TOFD tarafından düzenlenen seminerlere 13 Ekim 2011 Perşembe günü saat 13:00’de TOFD Genel Merkezi’nde gerçekleştirilecek Bakırköy Dr. Sadi Konuk Hastanesi’nde görevli Uz.Dr. Nilgün Akalın’in Nefroloji konulu çalışmayla devam edilecek.


















2011 TOFD.org.tr
Yazılım ve Tasarım KaripNetwork
Sağlık Sayfası - Sağlık Sitesi - Yeni Projeler