[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Koşarak, gülerek, farkındalık yaratarak bir maraton daha geride bıraktık.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 2006 yılından itibaren, Adım Adım Oluşumu ile birlikte her sene olduğu gibi bu senede 39. Vodafone İstanbul Maratonu’nda Türkiye’nin 81 ilindeki ihtiyaç sahiplerine akülü tekerlekli sandalye ulaştırmak için yerini aldı.

27si tekerlekli sandalyeli koşucudan oluşmak üzere 500’den fazla koşucumuzla birlikte bireysel ve itici güç gruplar eşliğinde kıtalar arası ter döktük. Bir engelli bireyin özgürlüğe nasıl kavuşacağını adım adım anlattık.

Bu büyük organizasyonda bizlere desteğini esirgemeyen Spor İstanbul Genel Müdürü İsmail Özbayraktar’a,Pazarlama Müdürü Mesut Cengiz’e, tüm Spor İstanbul ekibine, ilk koşucumuz ve Adım Adım oluşumunun kurucusu Renay Onur başta olmak üzere tüm Adım Adım ekibine,  15 k yolunda bizi yalnız bırakmayan Ebru Şallı’ya, maratonda enerjileri ile koşucularımıza destek olan gönüllülerimize, tüm bireysel – kurumsal koşucularımıza ve destekçilerimize sonsuz teşekkür ederiz.
Bağış kampanyaları 26 Kasım tarihine kadar devam ediyor olup koşucularımıza ipk.adimadim.org adresindeki profillerinden bağış yapabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=W4l3n75wsTM[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]