[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Benimle Çıkar Mısın 16 Hafta Aydan Bayır

Ziyaret ettiğiniz yerler: 1- Hz. Yuşa Tepesi (Dua ettik ve manzarayı izledik) 2- Yoros Kalesi (İnanılmaz güzel bir yerde yemek yedik, ben de hayatımda ilk defa gördüm.) 3-Kanlıca (Yoğurt yemeğe gittik) 4- Aqua Florya (Alışveriş Yapmaya gittikJ )
Ziyaret edilen yerlerin engelliye uygunluk durumu nedir?
Hepsi gayet uygundu.  Hz. Yuşa Tepesindeki mescidte engelli için uygun rampa yoktu. Bir de yoros kalesinde gittiğimiz restoranın merdivenleri sadece biraz zorladı.

Ziyaret ettiğiniz yerlerle ilgili varsa sorunlar ve öneriler:
Hz. Yuşa tepesinin tuvaleti korkunç pisti. Zaten engelliler için de tuvaleti yoktu. Tuvalet temizliği derneğin işi değil biliyorum ama, bir gün bir şekilde mazuratımızı belirtebileceğimiz uygun bir ortam olursa, altı çizilebilir.

Engelli aracıyla ulaşımda bir sorun yaşadınız mı?
Hiç yaşamadık, ama Nurşahın sandalyesi küçük olduğu için bagaja sığdı. Büyük bir sandalye için arabanın modeline göre seçim yapılması gerekti.
Engelli   çocuğumuz  ile diyalogda bir sorun yaşandı mı?
Yaşanmadı çok güzeldi.
Refakatçi  ile  diyalogda bir sorun yaşandı mı?
Hatice abla çok güzel bir anne, Nurşah çok şanslı.
Günün değerlendirmesini yaparsak sizi en etkileyen durum nedir?
Ben Nurşahla çıkmadan bir gün önce İstanbuldaki türbelere bakıyordum googledan. Hz. Yuşa tepesi diye bir yer görünce, “Nasıl bir yer acaba, kimle gidebilirim ki zaten..” dedim. Öbürgün Nurşah ile buluşunca kendisi bana orayı görmek istediğini söyledi. Sabah mahmurluğuyla hatırlayamadım dün baktığım yer olduğunu. Sonra oraya gidince, bir anda hatırladım. Kalplerimiz birmiş Nurşah ve Hatice abla ile
Projeyi değerlendirirsek projenin devamlılığı için görüş ve önerileriniz nedir?
Sosyal medyada daha çok duyuruya çıkmak güzel olabilir. Çocuklardan geri bildirim alıp, onların duygularını ifade ettikleri bir iki cümleyle bir küçük tanıtım maili hazırlanabilir. Bir gün Nuri abi küçük bir film çekebilir. Böylelikle twitter ve facebookta insanların ilgisi daha çok çekilebilir. Son olarak, organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Çok özel ve güzel bir gün geçirdik![/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4500,4501″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]