[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Benimle Çıkar Mısın 19 Hafta

Dalia M. – 30.07.2015
Öncelikle Santral İstanbul Enerji Müzesi gezildi. Gezi sırasında Kanal 24 ekipleri bizlerle birlikteydi. Gezinin haberinin yapılmasını sağladık. Sonrasında yemek yiyip dinlendik ve geziyi bitirdik.
Santral İstanbul ziyaretimizde genel olarak sıkıntı yaşanmadı. Gittiğimiz yerlerde gayet ilgili davrandılar. Asıl sıkıntı, Mustafa’nın araçtan inerken ve araca binerken aracımızın engelliye uyumlu olmamasından dolayı yaşandı.
Mustafa biraz çekingen ve kapalı bir çocuktu. Açıkçası asıl yapmak istediği şeyleri de yapmamız mümkün olamadı. Galatasaraylı futbolcularla tanışmak istiyordu ancak kendileri yurt dışında idiler. Bir de Kız Kulesi’ne gitmek istedi, ancak Kız Kulesi’ne onu götürebilecek bir vasıtayı da son dakikada ben bulmayı başaramadım. Ayrıca Kız Kulesi’nin içerisi de muhtemelen engelli birinin çıkmasına uygun değil.
Projenin sonunda şehirlerimizi de toplumumuzu da yeninden inşa etmemiz gerektiğini fikrini benimsedim.
Çıkacağımız çocukların yapmak istediklerinin önceden belirlenmesi projenin çocuklar açısından çok daha etkin olmasına katkı sağlayabilir.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]