[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Benimle Çıkar Mısın 29 Hafta

Çocuklarımızı önce Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Beykoz Şubesi’nden alarak Akasya AVM içerisinde bulunan KidZania’ya getirdik. Burada doyasıya eğlendik, hayatın keyifli ve zor yanlarını öğrendik.
Yemek yediğimiz Filizler Köftecisi’nde engelli WC’si yoktu. Tüm giriş kapıları merdivenli olması nedeni ile giriş için mal alımı amaçlı yapılan rampa kullanıldı.  Önerilerimiz mekan sahibine bildirildi. İlgilendiler ve planlarına alacaklarını ilettiler.
Maltepe Belediyesi ve Küçükyalı Muhtarlığı yardımları ile temin edilen engelli aracı ile hiçbir sorun yaşanmadı. Çocuklar inanılmaz samimi ve sıcakkanlılardı. Bu nedenle ilk dakikadan itibaren iletişim kurabildik. Refakatçilerin, bizimle ve çocukları arasındaki iletişim sorunsuzdu.
Sağlıklı bireyler olarak bize kolay gelen hareketleri, onlara zor gelmesine rağmen sanki bir zorluk yokmuş gibi üstesinden gelmeleri, çok etkileyiciydi. Gün sonunda o çocukların yüzlerindeki mutluluğu görmek her şeye değerdi.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_gallery type=”image_grid” images=”4556″ img_size=”350×200″][/vc_column][/vc_row]