[vc_row][vc_column][vc_wp_text]JoyTurk FM desteğiyle JoyTurk Buluşmalar devam ediyor. Her hafta sevilen sanatçılarla hayranlarını unutulmaz bir yemekte buluşturan JoyTurk, geçtiğimiz haftanın konuğu olarak Emre Aydın ile buluştu.

Yeşilköy’de gerçekleşen organizasyonda, TOFD Projeler Koordinatörü Gizem Morova Yücel, değerli sanatçı Emre Aydın’a ve JoyTurk Radyo Müdürü Özlem Tozkoparan Barokas’a teşekkürlerimizi ileterek plaket takdiminde bulundu. Etkinlik kapsamında derneğimize Akülü Tekerlekli Sandalye bağışında bulunan Emre Aydın, Bursa / Karacabey’den bir engelli vatandaşımızı daha özgürlüğüne kavuşturdu.

JoyTurk’ün bu haftaki konuğu Toygar Işıklı. Sevilen sanatçı hayranları ile Yeniköy’de buluşacak ve etkinlik kapsamında İzmit / Gölcük’ten bir vatandaşımıza Akülü Tekerlekli Sandalye bağışlamış olacak.

Siz de hafta içi her gün JoyTurk’te, saat 14.00 – 15.00 arası ‘JoyTurk Buluşmalar’ anonsunu duyar duymaz 0212 368 62 40 numaralı telefonu arayıp, sorulan sorulara doğru cevap vererek sevdiğiniz sanatçı ile yemeğe çıkma şansına sahip olabilirsiniz.

Bu anlamlı etkinliği gerçekleştiren JoyTurk ailesine ve duyarlı davranışlarından ötürü değerli sanatçı dostlarımız Emre Aydın ve Toygar Işıklı’ya teşekkür eder, TOFD Ailesi olarak engelsiz bir yaşam dileriz…[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]