[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

DAHA GÜVENLİ TRAFİK DAHA GÜVENLİ ŞEHİR

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ nün paydaşlarla başlattığı “Daha Güvenli Trafik” konulu proje, 25 Nisan tarihinde PEKOM Polis Eğitim ve Kongre Merkezi binasında gerçekleşti.

“İstanbul’u trafik açısından dünyadaki en güvenli şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” diyerek konuşmasına başlayan İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan, İstanbul’daki alışveriş merkezleri ve belirli meydanlarda oluşturulacak alanlarda trafik güvenliği ile ilgili farkındalık oluşturması beklenen projenin, 20 hafta süreceğini belirtti.

Katılımcılar arasında İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Sayın Nuh Köroğlu,  İstanbul İl Vali Yardımcısı Sayın Cemalettin Özdemir, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Levent Yazıcı, proje sunumunu gerçekleştiren Proje Yöneticisi Beşir Kemal Şahin, Uluslararası Yol ve Sürüş Emniyet Uzmanı Mert İntepe, kendi hayat hikayesine ve emniyet kemeri kullanımına vurgu yaparak sunum gerçekleştiren TOFD Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, engelli bireylere ve yaşadıkları sürece değinen NTV Spikeri Ayhan Aktaş,  I.T.O. Yönetim Kurulu Üyesi Bahadır Yaşık, IBB Ulaştırma Daire Başkanı Yunus Emre Ayözen, Trafik Vakfı Genel Sekreteri İsmet Naze, ALO Kaza Genel Müdürü Berrak Çüles ve bir çok sponsor firma yer aldı.

Proje toplantısı sonunda takdim edilen plaketlerden Semra Çetinkaya’ nın plaketini İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu takdim etmiştir.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]