[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

Dünya, Omurilik Felçlileri İçin Wings For Life World Run 2019 Etkinliğinde Koşacak

TOFD’un Türkiye Temsilcisi olduğu Wings for Life World Run Koşusu,  omurilik felçlileri yararına 32 ülkede aynı anda düzenlenecek. 5 Mayıs’ta gerçekleşecek etkinlik, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamayı ve bu konuda farkındalık oluşturmayı hedefliyor.
Omurilik felcinin tedavisine fon sağlamak için 2014’ten bu yana düzenlenen Wings For Life World Run’un Türkiye’deki Temsilcisi TOFD, etkinliğin 5 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleşeceğini duyurdu.
Wings for Life World Run bütün dünyanın eş zamanlı olarak birlikte yarışabildiği ilk ve tek etkinlik. Bu çığır açan yarış formatı kapsamında 5 Mayıs 2019 saat 14:00’te aynı anda binlerce yarışmacı dünya çapındaki 12 farklı imza koşusunda ve 130’dan fazla app run lokasyonunda  koşmaya başlayacak. Wings for Life World Run ilk kez koşanlardan, tutkulu amatörlere ve profesyonel sporculara kadar her seviyedeki koşucular içindir.
Yarışa start verildikten ve ilk koşucuların başlangıç çizgisinden geçmelerinden 30 dakika sonra Yakalama Aracı dünyadaki her parkurda eş zamanlı olarak yola çıkacak ve koşucuları yakalamaya başlayacak. Yakalama Aracı bir koşucuyu geçtiğinde onun koşusu sona erecek. Koşucular servis araçlarıyla başlangıç alanına geri dönecek ve kutlamaya katılacaklar.
Etkinlik için toplanan kayıt ücretlerinin tamamı, omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlamak ve bu konuda farkındalık oluşturmak için kullanılıyor.
Kampanya açmak ve bağış toplamak isterseniz www.runtofd.com sitesinden kampanya kaydı açabilirsiniz. Detaylı bilgi için iletisim@tofd.org.tr ‘ye mail atabilirsiniz.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]