[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

ENGELLİLER HAFTASI KOŞUSU

10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası TOFD, TJK ve LİFEPLUS ortak iş birliği ile 15 Mayıs Çarşamba günü Veliefendi Hipodromu’nda düzenlenen koşu etkinliği ile coşkuyla kutlandı.

Engelli çocuklar gün boyunca yapılan etkinliklerle güzel havanın ve eğlencenin tadını çıkarttılar. TJK’nın ücretsiz olarak hizmete sunduğu At’la Terapi Merkezlerinde özel olarak yetiştirilmiş atlar ve fizyoterapistler eşliğinde uygulanan seanslarla, bu anlamlı günde engelli çocuklarımız atlar ile tanışarak hem terapi yaptılar hem de ata binmenin heyecanını yaşadılar.

“Engellerin hiçbir şeye engel olmayacağı” mesajını veren TOFD Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, TJK’ ya bu anlamlı organizasyon için teşekkür etti.

Etkinlik, TOFD Sanat Atölyesi “Rüyalar ve Maskeler” adlı gösteri ile devam etti. Koşuda birinci gelen “Alemin Kralı” isimli atın sahibi Sebahaddin Kamber’e kupasını TOFD Genel Başkanı Ramazan BAŞ verdi. Başta TJK Başkanı Serdar Adalı olmak üzere; TJK Yönetim Kurulu Genel Koordinatörü Dr. Ender Aydıner’e, tüm TJK çalışanlarına, İstanbul Hipodrom Müdürü Çetin Özdemir, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Aylin Sevim, Ekrem Kurt Apranti Eğitim Merkezi Müdürü Zeynep Haldan Postalcı´ya, katılan diğer tüm STK’lara ve emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunarız.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]