[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

İL EMNİYET MÜDÜRÜ MUSTAFA ÇALIŞKAN MAKAMINDA ZİYARET EDİLDİ

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’ nün paydaşlarla başlattığı “Daha Güvenli Trafik” konulu projede aynı atmosferi solumaktan onur duyduğumuz İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan’ı Mayıs ayında yönetim kadrosu olarak makamında ziyaret ettik.

25 Nisan tarihinde PEKOM Polis Eğitim ve Kongre Merkezi binasında gerçekleşen proje toplantısında “İstanbul’u trafik açısından dünyadaki en güvenli şehir haline getirmeyi hedefliyoruz” diyerek konuşma gerçekleştiren İl Emniyet Müdürü Sayın Dr. Mustafa Çalışkan ile yaklaşan bayram öncesi önleyici olarak ortak yapabileceklerimiz çerçevesinde istişare ettik.

TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş, trafikte engelli bireylerin yaşadığı aksaklıkları, eksiklikleri dile getirerek, proje kapsamında neler yapılabileceğini iletti. Proje toplantısında konuşmacı olarak yer alan Semra Çetinkaya, daha önce İl Emniyet Müdürlüğü ile ortak olarak gerçekleşen eğitimlerin yeniden hayata geçirilmesini dile getirdi.

Kendi yazdığı eseri hediye eden Sayın Mustafa Çalışkan’ a, TOFD Genel Başkanı Ramazan Baş’ ın kitabı ve engelli çalışanların kendi emekleri ile yapılan boyunluk hediye edildi.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]