[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

MASAL TV PROJESİ EĞİTİMLERİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

TOFD tarafından geliştirilen ve İstanbul Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle yürütülen Masal TV Projesi kapsamında verilen Yaratıcı Yazarlık, Web 4.0 ve dijital öyküleştirme eğitimleri tüm hızıyla sürüyor. Bu kapsamda Nisan ayının ilk haftası yapılan eğitimlerin yanında velilere de terapi ve el işi eğitimleri verildi.

Çocuklar web 4.0 eğitmeni Yavuz Sultan Selim Yüksel ile story board çalışıyor. Yaratıcı yazarlık eğitmeni Yasemin Sayalı da çocuklarımıza yazarlık eğitimlerini veriyor.
Çocuklarını eğitiminin yanında TOFD’ye bağlı Sağlık Eğitim ve Araştırma Merkezi binasında Rüya eğitmeni Servet Derya Değerli tarafından velilerimize İletişim ve Farkındalık eğitimi verilirken; Arel Üniversitesi Öğretim Görevlisi Duygu Kuzu ile TOFD çalışanı Psikolog Mülkiye Özden tarafından çeşitli terapi dersleri verildi.

Bu ay ayrıca derneğimizde el işi eğitimlerine de yer verildi. Sevim Cora tarafından velilere kapı süsü yapımı öğretildi.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]