[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

OMURİLİK FELCİNE UMUT OLMAK İÇİN KOŞTULAR

Türkiye temsilciliğini TOFD’nin üstlendiği, omurilik felcinin tedavisi için yapılan bilimsel araştırmalara kaynak sağlamak ve farkındalık yaratmak amacıyla tüm dünya ile aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run koşusu 5 Mayıs 2019 Pazar günü İzmir’ de gerçekleşti. Koşu startın verildiği Kültürpark Lozan Kapısı’nda büyük bir coşku ile başlayan koşuya 10 bin kişi katıldı.

Koşu parkurunda erkeklerde Dünya birincisinin de Türkiye’de ter döktüğü koşuda TOFD başkanı Ramazan Baş ve başkan yardımcısı Semra Çetinkaya ile birlikte yönetim kurulu üyesi Tuğçe Akgün ve 40’tan fazla tekerlekli sandalyeli koşucu itici güçleri ile birlikte yer aldı.

Belirli bir sonu olmayan koşuda yakalama aracının koltuğundaki ünlü rallici Yağız Avcı, “Wings For Life World Run çok özel bir organizasyon. Daha önce Yakalama Aracı’nın direksiyonunda bu organizasyona dahil olmuştum. Ve şimdi yine, koşamayanlar için koşanların peşinde olacağım. Hep birlikte omurilik felçlileri için umut arıyoruz” dedi.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]