[vc_row][vc_column][vc_wp_text]

SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ’NDE SEMİNER

TOFD Genel Başkan Yardımcısı Semra Çetinkaya, asistanı Hatice Büyükölmez ve Sosyal Hizmetler Birimi personeli Melike Işık, Sağlık Bilimleri Enstitüsü eğitmenleri ve öğrencilerine Sultan Abdülhamid Han EAH, Lokman Hekim Konferans salonunda Farkındalık Semineri verdi.
Katılımcılar arasında Sağlık Bilimleri Enstitüsü, Sağlık Hizmetleri MYO Müdür Yrdm., Sosyal Hizmet ve Danışmanlık Bölüm Başkanı, Dr. Öğr. Üyesi Meryem Serdar, SHMYO Yaşlı Bakım Programı Öğr. Gör. Mukaddes Eker ve programın organizasyonunu sağlayan Yaşlı Bakım Hizmetleri bölümü öğrencisi Ayşegül Güller ile Yaşlık Bakım Hizmetleri bölümü öğrencileri, FTR Öğrencileri, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler bölümü öğrencileri, Sosyal Hizmet bölümü öğrencileri yer aldı.
Semra Çetinkaya sunumunda kendi hayat hikayesinin yanı sıra, derneğin kuruluş amacı, faaliyetleri omurilik felci hakkında bilgiler verirken, sağlık ile ilgili önemli ayrıntılara da yer verdi. Masal TV ve AYE projeleri hakkında sunumda eşlik eden asistanı Hatice Büyükölmez’ in ardından engelleri aşan sporcu ve Sosyal Hizmetler Birimi çalışanı Melike Işık, kendi hayat hikayesini, spora nasıl başladığını, yaşadığı süreci, toplumun engelliye bakış açısını anlattı. Ve sonra olarak salona mesaj verici sözlerde bulundu.
Seminer bitiminde Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından özenle hazırlanan teşekkür belgeleri ve buketleri tüm konuşmacılara takdim edildi.[/vc_wp_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][/vc_column][/vc_row]